Montat si reparat rulouri din aluminiu

Daca doriti sa aveti protectie impotriva caldurii, a frigului, a luminii, a intemperiilor sau a zgomotului, solutia cea mai practica, este montarea unor rulouri exterioare din aluminiu pe geamurile casei in care locuiti. In plus, atunci cand nu veii fi acasa, aceasta va fi protejata si de hoti, in special daca veti monta unul dintre sistemele de fixare al acestora care se actioneaza din interior.

Exista doua tipuri de casete care se monteaza pe rulourile exterioare din aluminiu. Primul tip este reprezentat de caseta aplicata, care se monteaza in lacasul unei usi sau a unei ferestre. Al doilea si cel mai recomandat este cel in care caseta suprapusa este special izolata, astfel incat sa nu permita vantului sau apei sa patrunda la interior.

Majoritatea modelelor de rulouri exterioare din aluminiu pot fi actionate cu ajutorul unui snur. Exista, insa, si tipuri care folosesc o manivela sau o chinga. Cele mai moderne au un sistem electric, ce poate fi actionat cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui intrerupator, in acest moment existand si o aplicatie pentru smartphone-uri ce poate face acest lucru.

In functie de inaltimea si latimea geamului, dimensiunea acestora poate fi cuprinsa intre 12.5 centimetri si 23 centimetri inaltime si 35 – 400 centimetri latime. In general, greutatea specifica este de 3.5 kilograme pentru fiecare metru patrat. De aceea, este necesar ca, o data la cativa ani, sa verificati dispozitivul de prindere al acestora, pentru a vedea daca nu necesita reparatii si a evita riscul unor accidente.

Primul avantaj adus de montarea rulourilor este protectia impotriva pierderilor energetice. De asemenea, acestea protejeaza impotriva razelor ultraviolete si a zgomotului, de multe ori inchiderea lor conducand la intuneric in camera si liniste completa, ceea ce le recomanda pentru persoanele al caror somn este problematic.

Intretinerea lor este foarte usoara. Necesita doar cate o verificare periodica, o data la cativa ani. Pot fi spalate cu ajutorul unui furtun sau sterse cu o bucata de material textil. Aluminiul este, de obicei, vopsit printr-un procedeu electrochimic ce protejeaza culoarea de trecerea timpului, nefiind nevoie de o noua vopsire.

Daca vi s-a parut ca 3.5 kilograme pentru metrul patrat este o greutate mare, atunci ar trebui sa stiti ca aceasta este cea mai mica ce se poate obtine, deoarece aluminiul este cel mai usor material folosit pentru astfel de lucruri.

Astfel, montarea unor rulouri exterioare din aluminiu nu aduce decat avantaje si devine o alegere excelenta de protectie impotriva verilor inabusitoare cu temperaturi extreme, toate acestea la un pret foarte mic si avantajos pe termen lung, daca apelati la produsele si serviciile noastre.

Pentru reparatii rulouri exterioare, instalare, inlocuiri rulouri, Reparatii Termopane Oficial tinde sa acorde o atentie sporita timpului si banilor dumneavoastra, prin rezolvarea problemelor intr-un timp scurt pentru cei ce sunt nevoiti sa chibzuiasca bine cheltuielile ce urmeaza a fi facute. Pentru rulourile din casa dvs.va oferim urmatoarele servicii: reparatii rulouri aluminiu , inlocuit panglica rulou, inlocuit snur rulou, inlocuit mecanism actionare, role glisare, automatizare si motorizare rulouri.

Despre reparatiile rulourilor sau jaluzelelor exterioare din locuinta dvs se pot spune multe lucruri, de la cauza ce a provocat reparatia pana la cel ce a produs ruloul sau cel ce a montat. Una din cauzele cel mai des intalnite in deteriorarea ruloului este manevrarea defectuoasa a snurului ,chingii,panglicii,precum si a mecanismelor de strangerea ruloului .O alta cauza se datoreaza faptului ca greutatea campului (lamelelor) nu este adaptata tipului de manevrare si se alege intotdeauna calea mai usoara.

Multi nu stiu ca la o anumita greutate se foloseste un anumit tip de actionare care poate fi electric ce se recomanda rulourilor ce depasesc 2*2m, confectionte din aluminiu , acestea fiind foarte greu de uitilizat cu clasica metoda (snur-chinga ). De asemenea la un rulou de exterior nu se defecteaza doar accesoriile care se vad, existand si piese incorporate in caseta care poate fi aluminiu sau pvc(plastic). Accesoriile pot fi : rulmenti, roata antrenare , ax metalic, actionare manivela. Axul metalic pote fi usor indoit daca nu se tine cont de grutatea lamelelor , apoi urmeaza motoarele tubulare care nefiind adaptate greutatii si dimensiunii ruloului se pot defecta foarte usor , chiar daca ele au incorporate un sistem de protectie care nu permite defectarea lor foarte usor. Aceste motoare tubulare se gasesc intr-o gama larga de modele de la 10 nm pana la 330nm,in functie de marimea si greutatea jaluzelei exterioare. Petru orice fel de reparatie la rulourile sau jaluzele exterioare nu alegeti pretul ,ci calitatea materialelor cu care sunt efectuate reparatiile indiferent daca este vorba de un rulou electric cu intrerupator, manual sau cu telecomanda.

Experienta in reparatii rulouri exterioare, acumulata de-a lungul unei perioade indelungate de activitate, ne ajuta sa oferim clientilor nostri solutii fiabile, la un inalt grad calitativ si intr-un timp foarte scurt, acordand o deosebita importanta cerintelor dumneavoastra si oferind cel mai bun raport calitate pret.

Reparatii Termopane Oficial pune accentul pe reparatii de calitate si timpi de interventie cat mai mici la costuri optime. Pentru mentinerea acestor standarde investim in permanenta in oameni si echipamente profesionale de cea mai buna calitate.Totodata va punem la dispozitie un calculator de reparatii termopane unde puteti afla pretul pentru serviciile oferite, fara costuri ascunse. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

comanda reparatii termopane

Prelucrarea datelor cu caracter personal - DGPR

  Showroom:

 • Bucuresti,
    Sos. Oltenitei, Nr 56
 •   0769 250 340

 

Orar

 • Luni - Vineri : 9:00 - 17:00
 • Sambata, Duminica : inchis
 • Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov.
  Contacteaza-ne pentru o programare !
 • Contact

Retele sociale

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • DA Design Confort srl

  Expertul dvs in ferestre si usi termopan. Produsele noastre sunt fabricate din tamplarie PVC REHAU, armate cu otel zincat, feronerie si sunt certificate d.p.d.v. al calitatii.

  Va oferim:
  GARANTIE 10 ani la toate profilele REHAU !

  Site-urile noastre:

  termopane-official.ro

  plase-insecte.eu

  glafuristop.ro