Reparatii termopane

În cazul în care tamplaria PVC este deteriorata, este posibil să fiti reticenți în a cere o estimare de pret pentru o reparație, și înțelegem de ce. Dacă luați legătura cu o firmă producatoare de tamplarie termopan, aceasta ar putea recomanda inlocuirea ferestrei sau ușii, atunci când acestea ar putea fi reparate sau doar reglate. Reglarea termopanelor consta in fixarea corecta a acestora. Motive pentru defectiuni pot fi unele din cele mai banale sau simple. Daca din diverse motive se lasa usa sau geamul de termopan, chemati specialistii, intr-un timp foarte scurt acestia vor rezolva problema.

Deși tamplariile PVC sunt în general foarte sigure, unele sunt acum în curs de îmbătrânire,iar modelele mai vechi se deterioreaza mai ușor. Un defect la cadru sau maner poate ușura munca unui hoț de a deschide forțat fereastra sau usa, în special în cazul în care incuietoarea este corodata. Noi întotdeauna recomandăm să efectuati cat mai curand posibil inspectia periodica pentru a depista la tip eventualele defecțiuni. Nu va sfatuim sa va reglati singuri termopanele, chiar daca internetul este plin cu articole care va invata cum se face, trebuie sa stiti ca reglarea unei ferestre tamplarie aluminiu sau PVC nu este floare la ureche. Nu este de ajuns sa bateti de doua ori cu ciocanul si gata. Operatiunea este mult mai complicata si complexa, puteti face mai mult rau decat bine daca nu ati mai intampinat situatii similare. Mai bine lasati un inginer cu experienta sa-si faca treaba.

De asemenea, este o idee bună sa înlocuiti incuietorile atunci când vă mutați într-o nouă proprietate, pentru a fi siguri că aveți toate cheile. Acest lucru este vital în caz de urgență sau de incendiu, atunci când este posibil să trebuiască să ieșiti din casă printr-o fereastră: nu numai ca va fi nevoie sa deschideti fereastra, dar trebuie să vă asigurați că nu se va bloca. Ușile PVC pot dezvolta, de asemenea, probleme, deci este important sa le inspectati în mod regulat pentru semne de deteriorare. Reparatiile usilor sunt necesare de obicei in momentul in care dumneavoastra ori nu ati facut revizia usilor, ori geamurile sunt vechi iar problemele pot aparea din multiple motive. Va oferim solutii complete si informatii utile pentru ferestrele si usile dumneavoastra. Feroneria poate fi înlocuita fără a fi nevoie sa schimbati întreaga ușă, iar balamalele noi asigura o distanta optima intre ușa si rama. Nu este nici un secret faptul ca, in timp, feroneria ferestrelor se uzeaza. Efectele constau intr-o etansare nu suficient de buna sau actionarea dificila. Daca ușa nu este la același nivel cu tocul sau exista o oarecare distanta intre acestea, unui intrus ii este mai ușor sa patrunda in interior. Odata identificata care este cauza, ea poate fi remediata foarte usor. Un expert poate verifica ușile pentru a se asigura că nu sunt lasate.

Daca se aud zgomote de afara, intra curentul in casa sau tamplaria PVC trebuie se inchide/deschide cu forta problema ar putea fi la garnituri. În cazul în care ușile se deschid spre balcon, este deosebit de important să se asigure că sunt în stare bună, din moment ce usile de balcon dau de multe ori spărgătorilor o imagine clară a ceea ce este in interiorul casei dumneavoastra. Multe companii de asigurări insista sa aveți încuietori specifice la ușile de balcon, tocmai din acest motiv. Dacă nu aveți încuietori in cinci puncte la ușile de terasă, le vom potrivi pentru dumneavoastra pentru a vă asigura că satisface toate cerințele din polița de asigurare. Noi va putem inspecta rolele și piesele de pe ușile glisante pentru a va asigura ca nu pot fi ușor forțate și înlocui sau repara orice mecanism defect care pot face usa sau fereastra dificil de utilizat.

Tamplaria dumneavoastra PVC are o durata medie de viata de circa 25 de ani.

Pentru o buna functionare a sistemulul dumneavoastra de termopane, ferestrele si usile de tamplarie pvc si aluminiu trebuiesc intretinute periodic (maxim 1 an).
Orice situatia intampinati, noi gasim intotdeauna solutii pentru ferestrele sau usile dumneavoastra atunci cand se intampla neprevazutul! Suntem intotdeana la dispozitia dumneavoastra ajutandu-va sa preveniti situatiile neplacute!


Totodata va punem la dispozitie un calculator de reparatii termopane unde puteti afla pretul pentru serviciile oferite, fara costuri ascunse. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

comanda reparatii termopane

Prelucrarea datelor cu caracter personal - DGPR

  Showroom:

 • Bucuresti,
    Sos. Oltenitei, Nr 56
 •   0769 250 340

 

Orar

 • Luni - Vineri : 9:00 - 17:00
 • Sambata, Duminica : inchis
 • Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov.
  Contacteaza-ne pentru o programare !
 • Contact

Retele sociale

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • DA Design Confort srl

  Expertul dvs in ferestre si usi termopan. Produsele noastre sunt fabricate din tamplarie PVC REHAU, armate cu otel zincat, feronerie si sunt certificate d.p.d.v. al calitatii.

  Va oferim:
  GARANTIE 10 ani la toate profilele REHAU !

  Site-urile noastre:

  termopane-official.ro

  plase-insecte.eu

  glafuristop.ro