dde06


Plase de insecte

Plase de insecte cu balamale

Plase de insecte tip rulou

Cu totii stim cum e sa te trezesti in toiul noptii alergand dupa un tantar prin camera. Nimic nu poate fi mai neplacut decat sa auzi un bazait in ureche cand visele sunt mai frumoase si somnul mai dulce. Nevoia unui somn linistit este prioritara pentru caminul oricui. Folosirea plaselor antiinsecte rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor. Aerisirea locuintei dumnevostra se va putea realiza pe toata durata zilei sau a noptii, fara a avea parte de surprize neplacute.Somnul binemeritat va fi mult mai placut, avand in vedere a nu va mai trebui sa renuntati la aerul proaspat al noptilor de vara.

Solutia noastra pentru aceasta problema „usturatoare” sunt plasele antiinsecte. Acestea sunt sigure, moderne, nu dauneaza sanatatii si garanteaza protectia impotriva insectelor nedorite.

Plasele antinsecte sunt confectionate cu profile din aluminiu si pot fi de doua tipuri: clasice, montate pe balamale, sau mult mai estetice si moderne tip rulou, ele strangandu-se in caseta in partea de sus.

Plasele de tantari cu balamale sau fixe
Cadrul este executat din profile speciale din aluminiu, vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita de dumneavoastra, sita este din fibra de sticla, cu o rezistenta mare la rupere, ochiuri foarte fine de culoare neagra (pentru a nu se cunoaste depunerea prafului), nu arde, este special realizata pentru rezistenta la ultraviolete. Fixarea se face cu balamale, plasa se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata. Aceasta este varianta economica.

Plasa de insecte pe balamale se monteaza prin prinderea balamalelor si a clipsului de inchidere pe tocul termopanului.

Plase tantari tip rulou
Plasele sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita. Actionarea este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea se face foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Pe timpul sezonului rece ea poate fi pastrata, ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra.

Oferim solutii complete pentru plasele de insecte:
• vanzari plase insecte
• reparatii plase insecte
• plase tantari balamale sau de tip rulou
• intretinerea plaselor de tantari

Venim in intampinarea clientilor nostri cu toata gama de servicii legate de tamplaria dumneavoastra in ceea ce priveste plasele de tantari. Detalii despre modelele diversificate de plase pentru insecte gasiti pe site-ul nostru (plase insecte tip rulou si plase insecte cu balamale pot fi realizate in functie de cerinta dumneavoastra, detaliile pe care le doriti pot tine cont de model, marime, culoare). Noi vom fi prompti si vom veni in intampinarea dumneavoastra cu solutii optime, cu cele mai bune solutii referitoare la plasele de insecte.

Totodata va punem la dispozitie un calculator de reparatii termopane unde puteti afla pretul pentru serviciile oferite, fara costuri ascunse. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

comanda reparatii termopane

Prelucrarea datelor cu caracter personal - DGPR

  Showroom:

 • Bucuresti,
    Sos. Oltenitei, Nr 56
 •   0769 250 340

 

Orar

 • Luni - Vineri : 9:00 - 17:00
 • Sambata, Duminica : inchis
 • Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov.
  Contacteaza-ne pentru o programare !
 • Contact

Retele sociale

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • DA Design Confort srl

  Expertul dvs in ferestre si usi termopan. Produsele noastre sunt fabricate din tamplarie PVC REHAU, armate cu otel zincat, feronerie si sunt certificate d.p.d.v. al calitatii.

  Va oferim:
  GARANTIE 10 ani la toate profilele REHAU !

  Site-urile noastre:

  termopane-official.ro

  plase-insecte.eu

  glafuristop.ro