Glafuri, stresini si accesorii tamplarie PVC

Accesoriile au rolul de a oferi atat aspect estetic cat si functionalitate unei tamplarii PVC de calitate.

Cele mai des folosite accesorii care se pot monta odata cu tamplaria PVC sunt:
• plase antiinsecte
• pervaze (glafuri) de interior sau/si exterior
• rulourile din aluminiu
• streasina
• jaluzele verticale si orizontale
• rolete textile

Sistemele de pervaze, sau glafuri cum mai sunt denumite, se pot monta atat la partea de exterior a ferestrei cat si la interior.
La schimbarea tamplariei veche de lemn cu cea noua de termopan, se recomandata si montarea glafurilor. In cazul in care se doreste executarea acestei operatii, rama ferestrei va avea prevazut la baza un profil de inaltare (denumit si solbanc) care va asigura prinderea etansa a glafurilor. Folosirea acestui profil este imperativ necesara pentru a evita montarea glafului exterior direct pe rama ferestrei, ceea ce ar putea conduce la obturarea gaurilor de evacuare a apei de la baza tamplariei, in acest caz existand posibilitatea aparitiei infiltratiilor de apa si condens.

Pervazele de interior sunt din PVC la culoarea tamplariei, si au un rol atat estetic cat si practic, nemaifiind necesare reparatii mai ample in urma montajului si protejand peretele.

Pervazele exterioare sunt din aluminiu vopsit in camp electrostatic, avand o forma inclinata de tip Z cu rolul de ajuta apa provenita din precipitatii sa se scurga rapid si de a impiedica infiltratiile in structura cladirii. Optional ele se pot folosi si ca streasina de protectie deasupra ferestrelor sau a balcoanelor.

Jaluzelele verticale sunt printre cele mai raspandite, atat in case cat si in sediile firmelor, datorita pretului accesibil, usurintei cu care pot fi montate si nu in ultimul rand designului actual si modern. Cu ajutorul acestora va puteti controla intensitatea luminii in timpul zilei. Acestea se pot monta pe orice fel de tavan (beton,lemn,rigips sau tavan casetat, etc.), iar prinderea de perete se va face cu ajutorul consolelor.

Jaluzelele orizontale pot fi solutia ideala pentru rezolvarea problemelor legate de spatiu. Ele se pot monta pe bagheta de sustinere a geamului sau sub aceasta, fara a se gauri camerele de izolatie termica si fonica ale tamplariei.

Roletele textile de interior va ofera o protectie sporita impotriva luminii si a caldurii soarelui si va asigura intimitatea de care aveti nevoie. Acestea repezinta deasemenea si un element de design ultramodern si elegant, care schimba in mod placut aspectul oricarei incaperi.

Va oferim doua variante de rolete textile (rulouri interioare):
• Rolete textile simple (standard)
• Rolete textile cu caseta si ghidaje laterale

Roletele textile simple sunt, din punctul nostru de vedere, cea mai comoda si ieftina solutie de protectie impotriva luminii si caldurii soarelui, dar si a privirilor curioase si deranjante. Ele sunt confectionate din materiale textile de buna calitate, intr-o mare diversitate de modele, culori si nuante, nefiind necesara spalarea periodica. Acestea se ridica sau se coboara in pozitia dorita cu ajutorul unui lant cu bile care invarte un tambur din aluminiu. Tamburul poate fi fixat cu niste console direct pe tamplaria fereastrei sau mai sus, pe perete sau pe tavan.

Roletele textile cu caseta si profile laterale de ghidaj sunt o varianta mai costisitoare, dar cu avantaje net superioare fata de roletele simple :
1. Economisesc spatiu deoarece se fixeaza pe baghetele ferestrei;
2. Tamburul pe care se infasoara tesatura este inchis intr-o carcasa, astfel este protejata de praf;
3. Ghidajele verticale impiedica lumina sa patrunda prin partile laterale aproape in totalitate.
4. Au un design deosebit si arata excelent pe ferestrele termopan pentru ca pot fi alese dupa culoarea tamplariei;
5. Sunt ideale pentru geamurile termopan care se deschid oscilo-batant pentru ca materialul textil va ramane ferm fixat pe geam;

Va punem la dispozitie un numar mare de modele si culori atat pentru jaluzelele verticale si orizontale, cat si pentru roletele textile, astfel ca putem satisface chiar si cele mai exigente gusturi.
Reparatii Termopane Oficial pune accentul pe reparatii de calitate si timpi de interventie cat mai mici la costuri optime. Pentru mentinerea acestor standarde investim in permanenta in oameni si echipamente profesionale de cea mai buna calitate.

Totodata va punem la dispozitie un calculator de reparatii termopane unde puteti afla pretul pentru serviciile oferite, fara costuri ascunse. Pentru a sti inca de la inceput pretul, click aici:

comanda reparatii termopane

Prelucrarea datelor cu caracter personal - DGPR

  Showroom:

 • Bucuresti,
    Sos. Oltenitei, Nr 56
 •   0769 250 340

 

Orar

 • Luni - Vineri : 9:00 - 17:00
 • Sambata, Duminica : inchis
 • Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov.
  Contacteaza-ne pentru o programare !
 • Contact

Retele sociale

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • DA Design Confort srl

  Expertul dvs in ferestre si usi termopan. Produsele noastre sunt fabricate din tamplarie PVC REHAU, armate cu otel zincat, feronerie si sunt certificate d.p.d.v. al calitatii.

  Va oferim:
  GARANTIE 10 ani la toate profilele REHAU !

  Site-urile noastre:

  termopane-official.ro

  plase-insecte.eu

  glafuristop.ro